Emport Oy:n lahjoitus Tappara tukisäätiölle

Suomeen laadukkaita puupohjaisia levytuotteita ja reunanauhoja Euroopan johtavilta valmistajilta tuova Emport Oy on tehnyt merkittävän lahjoituksen Tappara tukisäätiölle.

Pitkään pirkanmaalaista juniorijääkiekkoa tukeneella Emport Oy:llä on kattava varastovalikoima tuotteita ja niiden toimitukset lähetetään vaivattomasti suoraan asiakkaille lämpimistä varastotiloista. Emport Oy:n asiakkaita ovat pääasiassa puusepän-, huonekalu-, keittiökaluste- ja erikoiskalusteteollisuuden ammattilaiset ja suunnittelijat.

"Toimintamme Tapparan yhteistyökumppaneina on ollut meille erittäin tärkeää ja antoisaa ja toivomme, että tapparalainen ja pirkanmaalainen, laadukas juniorityö jatkuu myös tulevaisuudessa", Emport Oy:n omistajat Pekka, Olli ja Mikko Harkki toteavat.

"Emport Oy ja Harkit ovat olleet jo pitkään tukijalka Tapparassa niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Yhteinen matka jatkuu edelleen tämän merkittävän lahjoituksen myötä", iloitsee Tappara tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä.