Tappara tukisäätiö

Rahankeräysluvan tiedot

Näin voit lahjoittaa

Lahjoittamalla Tappara tukisäätiölle tuet junioritoimintaa pitkällä tähtäimellä. Lahjoituksen tukisäätiölle voit tehdä tilisiirrolla tai MobilePaylla tästä:

Tilinumero: FI21 4055 0017 6797 84, HELSFIHH

Nimi: Tappara tukisäätiö sr

Viesti: Lahjoitus

Rahankeräysluvan numero: RA/2024/50​​​​​​​​​​​​​​

Tappara Tukisäätiö sr

c/o AAT toimisto Heikki Penttilä Oy

Hämeenkatu 26 A

33200 Tampere

Y-tunnus: 32992243


Toiminnan tarkoitus:

Säätiön tarkoituksena on tukea jääkiekkojuniorien kasvua ja kehitystä, sekä erityisesti tarkoituksena on junioritoiminnan osalta antaa mahdollisimman monelle jääkiekon harrastajalle mahdollisuus kehittää itseään pelaajana ja liikunnallisena ihmisenä asiantuntevan valmennuksen ohjauksessa. Säätiön tarkoituksena voi olla myös muiden urheiluyhteisöjen jääkiekkourheilu-, liikuntakasvatus-, koulutus-, kilpailu- ja julkaisutoiminnan edistäminen ja tukeminen. Toiminnan toteuttamiseksi voidaan myöntää edellä mainituille tahoille avustuksia, apurahoja ja stipendejä. Kerättyjen varojen käyttötarkoitus.

Kerättyjen varojen käyttötarkoitus:

Kertyvät varat käytetään Tappara ry:n ja sen kanssa yhteistyötä tekevien yleishyödyllisten yhdistyksen juniorijääkiekkotoiminnan tukemiseen. Varoja voidaan käyttää esimerkiksi valmentajakustannuksiin ja välinehankintoihin. Varoilla voidaan myöntää jääkiekkojunioritoiminnan tukemiseen avustuksia, apurahoja ja stipendejä.


Uutiset

Näin lahjoitat Tappara tukisäätiölle

Syksyllä 2022 perustetun Tappara tukisäätiön tarkoituksena on tuoda pitkällä tähtäimellä taloudellista tukea kasvaneisiin lajikustannuksiin.

Lue lisää

Emport Oy:n lahjoitus Tappara tukisäätiölle

Suomeen laadukkaita puupohjaisia levytuotteita ja reunanauhoja Euroopan johtavilta valmistajilta tuova Emport Oy on tehnyt merkittävän lahjoituksen Tappara tukisäätiölle.

Tappara tukisäätiö valitsi varojensa hoitajaksi Aktian

Syksyllä 2022 perustettu Tapparan tukisäätiö haluaa mahdollistaa jääkiekon harrastamisen yhä useammalle lapselle ja nuorelle. Säätiön tavoitteena on kerryttää varallisuutta pitkällä aikavälillä, ja tätä tehtävää hoitamaan se on valinnut Aktian.

Poju Zabludowicz lahjoittaa juniorityöhön 25 000 euroa

Lahjoitus Tappara Tukisäätiö Sr:lle auttaa tukemaan juniorijääkiekkoilua Pirkanmaalla.

Tappara tukisäätiö sai ensimmäisen lahjoituksen

Tappara ry:n ja Tamhockey Oy:n, aiemmin syksyllä perustama tukisäätiö on saanut ensimmäisen lahjoituksensa, kun pitkän linjan tapparalainen ja Tamhockey Oy:n osakas Jussi Kopra lahjoitti 25 000 euroa säätiölle.

Lue lisää